Getuigenissen

Een vrijwilligster schrijft 

Als vrijwilliger bouw je op een ongedwongen manier een band op met de ouders en het kind. Na een begeleiding onderhouden leerlingen en ouders soms contact om te vertellen hoe het verder gaat. Het doet veel deugd om zelfs een jaar later sms’jes te krijgen van leerlingen waarmee je vele uren hebt doorgebracht. Een extra bedankje achteraf.

Deze erkentelijkheid is de drive voor S&Z om keer op keer ons beste beentje voor te zetten.

Wij hebben schitterend nieuws: L. behaalde 76% en had geen enkel tekort. Hij heeft heel goed gescoord voor de vakken waar hij begeleiding voor kreeg. Ik weet niet welke woorden geschikt zijn om onze dankbaarheid uit te drukken, maar voor ons betekende jullie hulp ontzettend veel. De inzet van de vrijwilligers is echt bewonderenswaardig.”

E.V.-moeder

Hilde is de vrijwillige lesgever die Elly begeleidde en ontving onderstaand bericht

Elly zei daarnet: “ik voel mij eindelijk goed in de klas”. Hilde, dat is dankzij jouw hulp! Dank voor je tijd en geduld.

Elly zit in het 1ste leerjaar en was vaak afwezig door ziekte. Elly heeft haar achterstand ingehaald en haar klasgenoten bijgebeend. Ze heeft meer zelfvertrouwen gekregen en voelt zich beter op school.

Beste mevrouw,

We zijn dit week end verhuisd naar B. Graag bedanken we jullie voor al het werk ,geduld en begrip.(We sturen ook een persoonlijk berichtje aan de leerkracht) Het heeft A. goed geholpen om een stapje verder te kunnen zetten .Ze gaat proberen om 2 dagen per week naar school te gaan ,en gaat ook vrijwilligerswerk in het dierenasiel 1 keer per week starten. Nogmaals dank dat School en Ziekzijn bestaat en dat er prachtige mensen daaraan werken!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Mvg,

C (moeder) ,F (vader) en A (leerling)

Vorige week kreeg ik een trots telefoontje van M. om te laten weten dat ze het ASO-diploma met schitterend resultaat (89%) behaald heeft. Een van de mooie verhalen die de organisatie en het lesgeven de moeite waard blijven maken…

S.D.leerkracht S&Z